3. Sınıf 2. Dönem Başarısı Düşük Öğrenciler İçin Yaratıcı ve Özgün Karne Görüşleri

Önizleme

3. Sınıf 2. Dönem Başarısı Düşük Öğrenciler İçin Yaratıcı ve Özgün Karne Görüşleri

Açıklama

Sınıf : 3

Dönem : 2

Öğrenci Durumu : Başarısı Düşük


Sevgili [Öğrenci İsmi], 3. sınıfı bitirdin. Senin çok meraklı ve araştırmacı bir öğrenci olduğunu biliyorum. Fen Bilimleri dersinde bu özelliklerini gösterdin. Bu dersi sevdiğini ve deneyler yaptığını gördüm. Hayat Bilgisi dersinde ise daha çok paylaşımcı olman gerekiyor. Sorumluluk alman ve ödevlerini yapman gerekiyor. Bu dersi de seveceğine eminim. Tatilde hem eğlen hem de hayatın güzelliklerini keşfet. Seninle gurur duyuyorum. Yeni yılda daha çok başarı bekliyorum.

Sevgili [Öğrenci İsmi] 3. sınıfı bitirdin. Senin çok çalışkan ve disiplinli bir öğrenci olduğunu biliyorum. Matematik dersinde bu özelliklerini gösterdin. Bu dersi sevdiğini ve zevkle yaptığını fark ettim. Türkçe dersinde ise daha çok kendine güvenmen gerekiyor. Yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine önem vermen gerekiyor. Bu dersi de seveceğine inanıyorum. Tatilde bol bol kitap oku ve yaz tatilini iyi değerlendir. Seni çok seviyorum. Yeni eğitim öğretim yılında görüşmek üzere.

Sevgili [Öğrenci İsmi], 3. sınıfı tamamladın. Senin çok neşeli ve enerjik bir öğrenci olduğunu biliyorum. Hayat Bilgisi dersinde bu özelliklerini gösterdin. Bu dersi sevdiğini biliyorum. Fen Bilimleri dersinde ise daha çok odaklanman gerekiyor. Bu dersi de seveceğine eminim. Tatilde hem dinlen hem de merak ettiğin konuları araştır. Seninle gurur duyuyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Yeni yılda görüşmek dileğiyle.

Sevgili [Öğrenci İsmi], derslerindeki başarının giderek arttığını görmek ne kadar sevindirici! Bilimsel keşiflere olan ilginin tatilinde de devam etmesini dilerim. Küçük bir bahçe kurmayı düşün, belki bir bitki yetiştirebilir, hava durumunu takip edebilirsin. Kendine güven, her denemede biraz daha ilerleyeceksin. Her zaman olduğu gibi, cesaretin ve merakınla yeni keşifler yap. İyi tatiller.

Merhaba [Öğrenci İsmi], daima pes etmeyen bir öğrenci oldun ve bu beni mutlu ediyor. Tatilinde matematik problemleri ile zaman geçirmeni öneriyorum. Belki problemleri çözmek için kendi yöntemlerini bulabilir, kendi oyunlarını oluşturabilirsin. Kendi matematik dünyanı oluştur ve yeni deneyimler kazanmak için kendini sürekli zorla. Seninle gurur duyuyorum. İyi tatiller.

Sevgili [Öğrenci İsmi], sınıftaki küçük hikaye yazarımız, hayal gücün her zaman etkileyici. Bu tatil süresince, kendi öykülerini yazabilirsin. Bir peri masalı, bir kahramanlık hikayesi veya belki de macera dolu bir yolculuk... Düşlerindeki dünyayı kağıda dök. Türkçe yeteneklerini ve hayal gücünü kullanarak başarılarını arttırabilirsin. Her zaman olduğu gibi, hayallerinin peşinden git ve onları gerçekleştirmek için kendine inan. Seni seviyorum, iyi tatiller.

Merhaba [Öğrenci İsmi], seninle geçirdiğimiz sürede hep bir düşünür olduğunu düşündüm. Fen Bilimlerine olan ilgin harika. Tatil süresince günlük yaşamındaki bilimsel olayları gözlemlemeni öneririm. Bulutları incele, yağmurların nasıl oluştuğunu düşün. Bilimsel merakınla her zaman yeni şeyler öğrenmeye devam et. Kitaplara da zaman ayır. İyi tatiller.

Değerli [Öğrenci İsmi], matematik derslerinde daha fazla çaba sarf etmeliyiz. Tatil sırasında belki bir satranç oyunu öğrenebilir veya Sudoku bulmacaları çözebilirsin. Kendi bulmacalarını oluşturma fikri de eğlenceli olabilir. Her zorlukta, bir çözüm olduğunu unutma. Başarıya giden yol zorluklarla dolu olsa da, her zaman bir çözüm bulunur. Seninle gurur duyuyorum. İyi tatiller.

Sevgili [Öğrenci İsmi], derslerindeki başarıların giderek arttığını ve bu durumun beni mutlu ettiğini bilmelisin. Tatilinde belki bir kitap okuyabilirsin. Kendi öğrenme yolunu bul, ve bu süreci keyifli hale getir. Kendine inan, ve daima kendini geliştirmeye devam et. Başarının sınırı yoktur. Seni seviyorum. İyi tatiller.

Sevgili [Öğrenci İsmi], ilkokul 3. sınıfı tamamladığın için seni tebrik ederim. Bilimsel keşiflerine tatil boyunca da devam etmek harika olacaktır. Bahçede mini bir bitki yetiştirme projesi başlatabilir, hava durumunu ve doğal olayları takip edebilirsin. Böylelikle hem fen bilimlerini anlamada ilerleme kaydedebilir, hem de tatilini verimli geçirebilirsin. Unutma, başarı adım adım gelişir ve eminim ki sen bunu başaracaksın.

[Öğrenci İsmi], sınıftaki çözüm odaklı ve pes etmeyen tavırların dikkatimi çekti. Tatilini geçirirken bir yandan da matematik problemleriyle oynayabilir, bu konuda yeni yöntemler bulabilirsin. Oyunları matematiksel problemlerle birleştirerek hem eğlenebilir hem de Matematik dersindeki başarını artırabilirsin. Kendine güven, sabır ve azimle her engeli aşabileceğine inanıyorum. Seni seviyorum. İyi tatiller.

[Öğrenci İsmi], senin hayal gücün ve hikaye anlatma yeteneğin bizimle sürekli büyüyor. Tatilde, kendi hikayelerini yazarak hayal dünyanı genişletebilirsin. Bu sayede Türkçe dersinde yazı yazma becerilerini de geliştirebilirsin. Kendine inan ve yazmaktan korkma. Her hikayen senin özgün dünyanı yansıtacak ve Türkçe'nde kendini daha da geliştireceksin. İyi tatiller.

Merhaba [Öğrenci İsmi], seninle geçirdiğimiz süre zarfında her zaman düşündüğünü ve sorguladığını fark ettim. Fen bilimlerine olan bu ilgin tatilinde de devam ederse ne güzel olur! Günlük yaşamında karşılaştığın fenomenleri inceleyebilir, bulutların nasıl oluştuğunu araştırabilirsin. Bilimle dolu bir tatil seni bekliyor ve eminim ki yeni şeyler öğrenmekten keyif alacaksın.

Sevgili [Öğrenci İsmi], matematikle aramızdaki bağları güçlendirmeliyiz. Tatilin boyunca belki satranç oyunu öğrenmeyi deneyebilir veya Sudoku bulmacaları çözebilirsin. Zorlukları çözüm bulmak için birer fırsat olarak gör, çünkü her problem aslında bir çözüm bekler. Matematik dersindeki başarını artırman için azmin ve kararlılığın yeterli olacaktır. İyi tatiller.

Dinle / İzle / İndir

Reklam

İlgili Konular