Eğitim yılının sonu geldiğinde, öğrenciler ve aileleri için en önemli belgelerden biri olan karneler, artık sadece bir not listesi değil, aynı zamanda kişisel bir ifade aracı olabilir. Biz de bu düşünceyle, öğrencilerin karnelerini korumaları ve dikkatlerini çekmek için 20 farklı modelde ve ücretsiz karne kapak tasarımı hazırladık. Her bir tasarım, A4 boyutunda ve yüksek çözünürlüklü JPEG formatında hazırlandı. Konu içerisindeki linklerden ücretsiz indirebilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?


Tasarım Seçimi: Web sitemizden beğendiğiniz bir tasarımı seçin. Her zevke hitap eden çeşitlilikteki tasarımlarımız arasında, çizgi film karakterlerinden, doğa manzaralarına, geometrik desenlerden, minimalist tasarımlara kadar geniş bir yelpaze sunuyoruz.

İndirme ve Yazdırma: Seçtiğiniz tasarımın indirme bağlantısına tıklayarak tasarımı bilgisayarınıza indirin. Daha sonra, herhangi bir renkli yazıcı kullanarak A4 kağıdına basın. Ancak yazdırırken yazıcı ayarlarında 'Kenarlıksız' olarak seçiminizi yapmayı unutmayın. Bunu ayarlamadığınızda baskınızın kenarlarında beyaz açıklıklar olşur.

Montaj: Basılı tasarımı, karne kapağının üzerine yerleştirin. Köşelerden dört adet köşe ayraçları kullanarak (indireceğiniz pdflerde küçük ve büyük seçenekli verdik), karnenizi tasarımın arkasına sabitleyin. Bu yöntem, karnenize zarar vermeden, kolayca değiştirilebilir bir kapak sunar. Bu işlem zor geliyorsa kapakları karneye zımbalama ya şeffaf poşet içinde yerleştirme yaparak da öğrenciye verilebilir.

Kişiselleştirme: Bazı kapak tasarımı modellerimiz de fotoğraf penceresi vardır. pdf üzerinden bu pencerelere tıkladığınızda bilgisayarınızdan istediğiniz fotoprafı yükleme yapabilirsiniz. Bunun için herhangi bir resim programı bilgisine ve uygulamaya ihtiyaç yoktur.

Karne Kapağı Modellerimiz